Hur gick resan med urostomin då?

Allmänt / Permalink / 0

Kan meddela att det gick hur bra som helst. Som jag skrev tidigare så skippade jag att koppla in nattpåsen på flyget men jag hade ändå packat net ett litet nattkit i en påse som fanns där om jag hade velat :).

Jag hade tagit med mig dubbelt av allt. Påsar, plattor, servetter, rengöring ja allt. Gjorde samma sak i somras med i Turkiet för man vet aldrig. Har hört olika från så många men kände ändå att jag ville ta med mycket om det skulle gå fel. Det blev precis som i Turkiet faktiskt, jag använde nästan mindre material än vad jag gör hemma. Tycker faktiskt att plattan sitter bättre och längre ju varmare det är. Även när man badar så känna det tryggt. Jag badade i fleeeeera timmar i streck och oroade mig inte alls. Det värsta som skulle kunna hända? Ja att den hade lossnat, urin hade åkt ut i pool och hav och jag hade behövt gå upp och fixa till det. Hållt en handduk för typ.

Jag har slutat att vara orolig gällande stomin. Det har på 8 månader blivit normalt. Den är där den är, sitter där den sitter, gör sin grej och så är det väl med det mesta? Inget jag lider av iallafall och inte Ola heller vilket är skönt!

Längtar till nästa simmar när jag ska ha min bikini igen. Efter denna sommar och resan nu till Vietnam så har jag badat i baddräkt, inte pga att hag skäms över hur jag ser ut utan för att vill att ärret inte ska bli solblekt. Så sommar 2017 here we come jag och bikinin :D

Till top