Magi

Allmänt / Permalink / 0

Kents avskedsturne alltså! Vilken grej, vilken konsert, vilket konstverk! Det är nog faktiskt det bandet jag har lyssnat på längst och följt längst. Jag har ett dom live förr men igår var något helt annorlunda. Det var mycke känslor i Malmö Arena för detta var antagligen sista gången man får se dom live. Dom kör sin sista turné nu och avslutar den om bara några veckor. Sen blir det inget mer. Som jag grinade till Utan Dina Andetag alltså. Usch va jobbigt de blev att några av mina idoler inte kommer skapa mer musik, mer peosi.

Well well, innan konserten så tog jag med mamma, pappa, syrran och Ola till Kiviks musteri där det blev en rundtur i museet och lite shopping i butiken. Efter det så bar det iväg till Fridens. Mitt ute i ingenstans vid vägens ände så ligger det ett hus som inte ser mycket ut för världen och som man inte kan tro är en restaurang men sicket mysigt ställe där är! Jag och Ola var där på vår Skåne tripp och nu ville jag ta mes familjen dit också! Så himla mysigt och så himla god mat alltså! Nom nom!

Idag ska vi traska bort till mamma och papps hotell och käka frukost för att sen dra en sväng till Vellingeblomman innan dom åker hemåt mot Norrköping igen :)

Tack helgen! Du har varit perfekt trots förkylning och halsont

Till top