Här händer det grejer

Allmänt / Permalink / 0
Nu var det ju ett tag sedan man skrev här insåg jag. Men behovet har inte funnits riktigt från min sida. men nu kom den där känslan av att jag behövde skriva av mig lite och berätta vad som händer i livet.
 
Det är mycket förändringar på gång, jag har sagt upp mig från mitt nuvarande jobb och vi ska flytta hem till vårt fina Norrköping. Jag ska börja en ny anställning på ABB som kommer bli riktigt rolig och lärorik. Vi kommer även flytta in i en grymt fin lägenhet, vi ska börja om igen.
 
Tanken med flytt gör mig lugn inombord, komma nära familj och vänner. Starta upp från början, sätta nya mål, förändra hemmet. Ut det gammalt och in med nytt. Det känns väldigt naturligt för oss att lämna Malmö och Skåne. Vi har nog aldrig riktigt tänk oss att stanna här nere för evigt.
 
Vi ska sakta men säkert börja packa lite, rensa lite men ingen stress. Vi fick flyttfirma i preesent av mina föräldrar och det är guld värt! <3
 
 
Självklart har det funnit frågetecken kring detta med flytt och nytt jobb också, mycket med tanke pga min sjukdom. Men jag resonerade som såhär att den jäveln ska fan inte få komma ivägen, jag kan inte hålla på o planera mitt liv bara 3 månader framåt. man måste våga dröma och testa. Allt löser sig alltid :)
 
 
Jag kommer ha kvar min läkarvård i Lund eftersom det ligger under specialistsjukvård men alla undersökningar och provet kommer jag kunna göra i Norrköping/Linköping.
 
 
VI SKA HEM <3
Till top