Semester 2016

Allmänt / Permalink / 0

Ja alltså vem trodde att vi skulle kunna planera en vanlig semester detta år? Typ ingen. Men så blev det och vi har en riktigt bra sådan! Veckan på Gotland var super trevlig. Bad, sol, god mat, spel, bio, shopping och en massa härliga skratt! Mysigt och umgås med familjen :). Efter Gotland så hängde vi några dagar i Norrköping med familj och vänner, alltid trevligt!

Näst på tur var Skottland och Fringe festivalen! Det blev tredje gången vi åkte dit och mer besök lär det bli. Härligt folk, roliga shower, trevlig pubmiljö och whiskyshopping för herrn! :)

När vi var på Gotland så kände vi att vi blev lite kluvna gällande vår tredje semester vecka. Det stod mellan att åka till Norrköping eller hänga en vecka utomlands, det blev utomlands. Vi klickade på reseknappen till Turkiet och här är vi nu! Det är varmt, det är härligt, det är trevliga människor, god stämning, god mat och trevliga drinkar och så en massa mys såklart! Vi älskar att resa och det känns precis som vanligt, vi har alltid något inbokat och det är så skönt! Kan säga att vi är inte alls oroliga för att vara här, hade nog känt mig mer osäker i en större huvudstad typ. Visst, tråkigt att dom inför en lag om att det är ok att ha sex med "barn". Visst 12 år då är man ung men jag hade rätt många omkring mig som pysslade med sånt i den åldern. Man kanske ser annorlunda på det när man har egna barn vad vet jag :).

Och stomin då! Jovars den har fått bada väldigt mycket i år. Alltid när vi är utomlands så badar jag massor medans Ola steker i solen och jag har badat precis lika mycket som vanligt och bytt grejerna lika ofta som vanligt. Inga problem här inte! :). Håret på huvet växer så det knakar och jag har lagt ner peruken nu! Så himla skönt alltså. Så på onsdag när jag kommer till jobbet så får vi se om någon känner igen mig :D

Nu ska jag ta och vila lite, imorgon är sista hela dagen här och det ska njutas till fullo! Ikväll kanske det blir lite shopping, drinkar och fyrverkerier :)

Kramkalas till er!

Till top